2. marras, 2015

Lehtiartikkelisti

Olipas hieno yllätys lauantaina, kun kolme Suomen Biljardiliiton johtoryhmän herrasmiestä marssi mun tykö Kymin Kerholla kertoen mukavan uutisen. Istuttiin alas ja nautittiin kahvit + konjakit, luonnollisesti.

Se itse asia: he pyysivät, miltei määräsivät (hih), minut aloittamaan Biljardilehdessä mun oman palstan pitämisen! Eli alan kirjoittaa vakituisesti lehteen omia höpötyksiäni ihan omasta näkökulmastani ilman mitään rajoitteita aiheen tai muunkaan suhteen. Palstan saan nimetä itse, aiheen saan määrätä itse, mikä voisi olla mukavampaa kirjoittamista harrastavalle metusalemille. Ja olen muuten ainoa henkilö, joka kirjoittaa ko. lehteen Biljardiliiton ydinryhmän ulkopuolelta. Kunnia lämmittää mun rintaa suuresti, oon erittäin ylpeä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu