27. loka, 2015

Kirjeenkirjoituskampanja

Perustin 2009 erään Facebook-ryhmän, jossa on tällä hetkellä reilut 15500 jäsentä. Kaikki ryhmän jäsenet ovat sitä ikäryhmää, että käsinkrjoitettuja kirjeitä läheteltiin taatusti useammin kuin nykyaikana. Niimpä kehitin vajaa pari viikkoa sitten kampajan, tässä siitä suora lainaus:

"Oli puhetta kirjeen kirjoittamisesta kaverille. Voisiko esim. ensi viikolla olla 'Kirjoita kirje ryhmän kaverille' -kampanja? Voi tai ei, laitan ens viikon aikana jollekin teistä ryhmäläisistä kirjeen ihan huvikseni ja tuosta vaan, enkä kerro kohdetta etukäteen. En tietenkään tiedä kuin jokusen henkilön kotiosoitteen, mutta toimin sen mukaan. En halua udella kenenkään tietoja. Mut ens viikolla kolahtaa jollekin teistä käsinkirjoitettamani breivi, halusitte tai ette. Ja tämä kaikella ystävyydellä. Kuka lähtee mukaan kampanjaan?"

Tuo edellinen on siis mun idea ja teksti, ja se alkaa nyt saavuttaa mittasuhteet, jota voi jo kuvata sanalla wow! :) Lukumäärää ei kukaan tiedä, mutta kymmeniä ja taas kymmeniä ihmisiä kirjoittaa parhaillaan täysin tuntemattomille ihmisille kirjeitä. Homma perustuu vapaaehtoisuuteen ja siihen luottamukseen, että yksityisviestillä (ei siis julkisesti) annettu kotiosoite jää vain ko. kahden henkilön tietoon. En tiiä mitä Postissa tästä tuumataan, mutta ainakin pienen piikin oomme kirjelähetysten määrään saaneet.

Hei, tää on kivaa! Ite oon kirjoittanut nyt viidelle eri henkilölle (kaikki naisia, oho) reilun viikon aikana. Ja ainakin pari breiviä vielä raapustan. Saamapuolella on puolen tusinaa postitusta, ja tietämäni mukaan lisää on tulossa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu