15. loka, 2015

Ripeää päätöksentekoa

Tein viime vuonna valituksen mun saamasta liiton rahojen karenssista Työttömyysturvan muutoksenhakulautakuntaan. Vastauksen saaminen sieltä kesti vaivaiset 360 vuorokautta, eli viittä päivää vaille vuoden! Ja syy, miksi mun valitus ei mennyt läpi, on se, että en ole muka toimittanut riittävän ajoissa omaa valitustani!

Noh, annoin selvityksen kyllä ensimmäisenä mahdollisena päivänä, kun sain käyttööni vaaditut lääkärin B-lausuntopaperit. Eli päättäjät vetkuttaa päätöstä vuoden, mut mun valitus hylätään, koska sen saaminen minusta johtumattomista syistä (mainitun B-lausunnon saaminen) kesti normaalia kauemmin (mm. asiaa hoitavan lääkärin kesäloma). Että näin. Kyseessä on kolmen kuukauden liiton rahat, eli muutama tonni euroja.

Tämähän oli tiedossa, että pienen ihmisen on aivan turha valittaa isojen poikien päätöksistä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu