9. loka, 2015

Kylmäsavustustesti

No niin, testaan tämän päivän ajan itsekyhäämääni kylmäsavustuslaitetta. Tein pahvilaatikosta, joo-oh pahvi pahvi, testausboksin, jossa tänään on roikkunut ja roikkuu yhä kaksi kappaletta noin puolen kilon lohifileitä. Kerron tuonnempana miten homma onnistui, mutta sen kerron nyt, että pellepeloton-hommia nää on ollut.

Boksi on siis pahvia. Muina aineina on mm. entinen mato-ongenvapa, se kannattelee kahta uisteluperuketta. Ne taas toimittavat ripustuskoukkujen virkaa, niistä roikkuu ne itse fileet. Jeesusteippiä on käytetty, samoin valurautaisen fonduepannun jalustaa, keittiön sisä/ulkolämpömittaria, paria erilaista painoa + pikkasen muuta taukkaa. Siitä pellepeloton-maininta.

Lämmönlähteenä toimii 12V sähkökäyttöinen vastus, jonka päällä on pääasiassa harmaaleppäkiekkoja savua antamassa. Noiden kahden fileen valmistamiseen menee koko päivä, noin 12 tuntia.Että silleen, emmiä hullu oo, ennoo ennoo en oo!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu