5. loka, 2015

Hammaspäivystykseen

Särkykiputuska päivystyshammaslääkäriajan sain tälle päivälle, huh huh ja onnea mulle. Oisin päässyt jo viikonloppuna "Kouvolan" päivystykseen, mut paikka ois ollut Karhulassa Kotkan kaupungissa. Sama maakunta, sama jokivarsi, mutta välimatkaa yli 50 km. En mennyt, vaan söin purkillisen 1g paratabsia, josta ei kyllä ollut hyötyä ja kärsin, ai että mä kärsin, ui jui jui.

Mulla on yhdessä alaposkihampaassa sellainen tulehtunut ja saa-te-rin tuskainen grand canyon, ettei paremmasta väliä. Jos sinne nyt menee pisarakin mitä tahansa nestettä, oon varttitunnin Valhallan porteilla ja kaikki vähäinenkin äly päästä pois.


EDIT:
Päivystyksessä käyty Kuusankosken terkkarin hammashoitalassa. Ne tytöt ovat ENKELEITÄ! Superrakkaita enkeleitä! Koko homma ohi puolessa tunnissa, oon mahtavan onnellinen ja enkeleihin rakastunut!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu