13. syys, 2015

Koiravahtina

Juu joo, olin hoitotätinä Ruska-bokserille, kun sen isäntäväki (mun poika ja kihlattunsa) oli soittokeikalla. Kivaa meillä oli, mutta mulle myös rasittavaa, kun en oo tottunut olemaan niin aktiivisesti mukana koko aikaa. Jos en leikkinyt tai ulkoiluttanut, meinasi nuorelle narttukoiralle tulla koti-ikävä, ui ui ui.
Noh, ulkoiltiin jokunen kerta, käytiin rannassa kalastamassakin, missä koira sai olla vapaana, siellä Ruska viihtyi mainiosti. Syötiin ja juotiin suunnitelman mukaan.

Kaiken kaikkiaan pärjättiin hyvin, varsinkin, kun tämä oli eka kerta, kun Ruska jäi mun luokse yöunille. Ne tosin päättyivät jo klo 4 aamulla, kun isäntäpariskunta saapui sovitusti koiraa noutamaan. Ruskan päivähoitoa oon tehnyt ennenkin.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu