11. syys, 2015

Asentohuimaus

Oon jo jonkin aikaa, joitakin kuukausia, havainnut huimausta asentoa vaihtaessa, ja nimen omaan pään asennon muuttuessa. Parin viime viikon aikana se on ollut jo päivittäistä ja ihan viime päivinä jo miehen kaatavaa. Tänään ihan äsken en aivan kaatunut, mutta silmänräpäyksessä taju meinasi lähteä ja kaikki raajat levähtivät levälleen. Kun havahduin "hereille", olin hyvin matalassa haara-asennossa kädet suoraan sivuille levitettyinä. Jos en olisi siihen tiedostamattomaan asentoon päässyt, olisin kaatunut.

Pää on kohtauksen jälkeen kuumottava ja kivulias. Tuntuu, kuin veri pyrkisi kovalla paineella niskapuolelta kallon läpi.

Oon lukenut asentohuimauksesta ja sen hoidosta, jossa pään liikkeiden jumpalla saataisiin korvan onkaloiden nesteet ja sinne kertyneet sakat balanssiin. Pakko on kohta tuohon treeniin mennä, sillä nämä kohtaukset ovat melko iljettäviä. Kuvassa on se näkymä, minkä kohtaan, kun wc:ssä kaadun, eli vessan sisäkatto.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu