5. syys, 2015

Some ja viha

Perustin 6 vuotta sitten facebook-ryhmän, joka perustuu nostalgiaan ja viihtyvyyteen, missä olisi mukava ihmisten olla ja vaihtaa ajatuksia hyvässä hengessä. Noh, sehän ei kaikille käy, valitettavasti. Kyseinen ryhmä on statukseltaan suljettu, mikä tarkoittaa, että ryhmän ulkopuoliset facebook-käyttäjät eivät kirjoituksia näe.
Ko. ryhmässä on tällä hetkellä 15324 jäsentä. Määrä muuten riittäisi kolmen uuden puolueen perustamiseen ja neljännellekin olisi jo kiva alku.

Oon tuhannenky*piintynyt jatkuavaan rasismiin ja vihapuheisiin. Tässä mun vastinen heille, jotka paska(lue: viha)kirjoituksia jakelevat:

Ihan yksityishenkilönä sanon, että koittakaa nyt ihmiset tajuta, että vaikka sitä surua ja sotaa ja epätoivoa ja mitä kaikkea ikävää nyt onkaan on koko ajan meidän suomalaistenkin eteen tulossa, niin mikä ihmeen pakko siitä on tässä ryhmässä jauhaa? Ei täällä SULJETUSSA RYHMÄSSÄ tehdä poliittisia päätöksiä! Ei näitä juttuja poliitikot lue! Täysin hyödytöntä asioiden vatkaamista.

Menkään mielummin julkisiin medioihin kertomaan maahanmuuttoon liittyvät mielipiteenne, niin sillä saattaa joku vaikutus ollakin. Täällä pyritään VIIHTYMÄÄN eikä todellakaan vihaamaan. Iso osa jäsenistä ei enää käy täällä juuri tällaisten turhanjauhamisten takia. Onko juuri sinun hyödytön vaahtoaminen todella niin tärkeää, että ryhmän hyvä henki pitää sillä saastuttaa?

Kaikki me näitä asioita mielessämme ajattelemme ja otamme tai emme ota kantaa hätääkärsivien suhteen. Se, ettei niistä täällä puhu, ei se tarkoita, etteikö niitä ajateltaisi. Puhumattomuus TÄÄLLÄ, tässä VIIHDEryhmässä, ei ole asioiden unohtamista vaan hyvää käyttäytymistä ja muiden ryhmäläisten kunnioittamista.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu