22. elo, 2015

Eloveneily

Kävin eilen pitkästä aikaa veneilemässä tässä Kymijoella, on ollut jaksaminen viime aikoina pikkuisen kortilla. Mieli on tehnyt kalastamaan harva se päivä, mutta kipinää ei ole löytynyt starttaamiseen asti.

Tuo veneily on hauskaa, mutta siihen liittyy aina pientä raatamista. Kun haluaa moottorin kanssa vesille, se vaatii jerkkua ja sitkeyttä. Rantaan on vietävä ja sieltä pois tuotava suht painava setti, joka mun nykykunnolle on miltei liikaa. Moottori ja akku painavat yhdessä 26 kg. Siihen kalastusrensselit + juomapullot + muut tarvikkeet päälle, niin yhteispainoa on yli 30 kiloo. Ne kyllä kulkevat nokkakäryillä, mutta rinne rantaan on paikoin jyrkähkö ja erittäin liukas, savimaata kun on. Minua odottaa joka kerta raju puuskutus ja suihkureissu, vaikka itse veneily ja kalastus on useimmiten leppoisan rentoa oleilua.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu