18. elo, 2015

Vanhusten ryöstömyrkytys

Synttärisankarisetää käyty katsomassa. Kyllä harmitti kuulla ja nähdä, millaista suoraan sanoen moskaa ikäihmisille jossain päin syötetään, ja vieläpä aivan kaamean hintaista moskaa. Kolme pientä kumiperunaa, muka-lihainen pihvi (ei tiedä onko kalaa, kanaa vai possua), valkokastiketta, joka ei maistu miltään ja jota riittää ehkä vain yhdelle perunalle, näistä ei setä tule kylläiseksi. Ja eipä hän niiden "maun" puolesta voinut syödä kuin puolet.

Oli siinä jotain raastetta ja jälkkäriksi kiisseli, mut silti: huh huh miten kammottavaa! Ja hinta: 17 euroa! Ei jumalauta! Ja talon sääntöjen mukaan ruoka on pakko tilata, jos aikoo katon alla asua. 17e ateria * 30 joka kuukausi, ei jumalauta!

Ampukaa minut ennen kuin joudun tuollaista saastaa syömään.
Anteeksi kaikille kiroiluni, mut nyt ottaa sedän ja muiden vanhusten puolesta pattiin ja ankarasti!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu