5. elo, 2015

Elämän jaksot

Elämässä on välillä erilaisia hetkiä ja jaksoja niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla, se on ihan perusjuttu. Mun elämässä just nyt sekä fysiikka että henkinen tila on alamaissa, hyvinkin alamaissa. Mikään ei suju, kroppa reistaa ja mieli on synkkä. Mitään ei jaksa tai edes pysty yrittää. Edes ulos ei jaksa mennä, vaikka säätilassa lienee paras jakso koko kesän aikana.

Lääkkeet ei tunnu tehoavan, siis fyysiseen kuntoon vaikuttavat, mentaalipuolen lääkkeitä mulle ei oo koskaan tyrkytettykään. Ja sitä paitsi mun normilääkkeet loppuu kaikki viikon sisällä, mut mul ei oo jaksamista niitä uusia, se kun vaatisi nousua tästä syvästä penkistä.

Ulospäin tuskin näytän siltä, että alan olemaan matkalla kohti romahduspistettä, mutta itestä tuntuu nyt siltä. Yhtään mielen masennusta ei auta se, että yks parhaista ja ehkä syvimmälle mun sisälle päässyt ystäväni menehtyi ihan äkikseltään jokunen päivä sitten.

Jotenkin tuntuu, että mun paikka olisi nyt jossain sairaalassa tai ainakin hoidossa, mut mitenkä sinne menet, miten sinne pääset. Ja menisinkö sittenkään, en tiedä, ehkä kuitenkaan en. Mut jotain muutosta on saatava aikaan ja pian, omat voimat on vaan tyystin loppu.

Ei, tämä ei oo mikään hätähuuto, tilitän vaan vähän tuntojani, kun se ainoa todellinen empatiaystävä nukkui pois, hänelle näitä olisin kertonut. On mulla ystäviä ja paljon kavereita, mutta jotenkin ihan kaikkea en heillekään saa sanotuksi, en halua vaivata ketään. Anteeksi kaverit.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu