29. heinä, 2015

Kalastustauko

Jep, nyt on kulunut puolitoista viikkoa siitä, kun viimeksi oon kalassa, siis kalastamassa, käynyt. Se on pitkä tauko mulle, joka joskus oon käynyt heittelemässä jopa kolmekin kertaa päivässä. Normaali sykli on ollut 5-6 päivänä viikossa, nyt on jostain syystä tullut taukoa, vaikka mulla on nyt veneeseen kaikuluotainkin laittaa. Ei vaan oo jotenkin jaksanut lähteä, ja eipä nuo kelitkään oo hommaa edesauttaneet.

Noh, enivei, tänään lähden vesille, ja vieläpä ihan pikaveneellä. Kyseessä on kaverin paatti, jossa on muistaakseni 40-heppanen kone perässä. Otamme veneen trailerille ja suuntaamme Kymijoen Voikkaan tehtaan yläpuolisille vesille, varmaan Pyhäjärvelle. Sen, ajellaanko vaan vai kalastetaanko, sen päättää veneen omistaja eli kuski ja sen hetkinen fiilis. Taidan iltaa odotellessa käydä testaamassa tuossa "omassa" rannassa vieläkö osaan viehettä heittää 10 päivän tauon jälkeen.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu