24. heinä, 2015

Onnekas löytö

Puuhailin eilen erään kaverini pöytätietokoneen parissa tuolla mun mökötyshuoneessa, kuten leikkisästi vierasmakuuhuonettani kutsun. Ja kuinkas ollakaan, katsoin erästä laitekasaa hieman tarkemmin ja löysin sieltä siistin oloisen läppärin. Yhtään en sen olemassaoloa muistanut, joten ei kun laite tulille ja testaamaan. Pikkuisen se aluksi nikotteli, mut kun vaihdoin erään komponentin, oli mulla käsissä aivan oivallinen läppärilaite. Ajelin siihen uusimmat päivitykset ja muutenkin laittelin tiptopiin sen.

Mainitsin asiasta facebook-sivullani, ja eipä mennyt kuin minimaalinen tuokio, niin laite oli jo myyty. Eipä tehnyt lainkaan pahaa mun loppukuun lompakolleni, joka normaaliin tapaansa paistoi tyhjyyttään. Nyt ei ole ihan-ihan pakko saada kalaa tai muita antimia saaliiksi, jotten vallan nälkään kuole. Nais nais, kiva kiva.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu