19. heinä, 2015

Kokkikoulutus

Kaikel viisii. Iät ja ajat on jo ollut kokkikoulutusta, hyvä niin. Ensin on kaikille sama ensimmäinen vuosi, jossa opetellaan tavallisen ja keitetyn veden eroavaisuuksia ja mm. miltä mämmi näyttää. Ekan vuoden lopussa tehdään selkoa raa'an ja keitetyn kananmunan eroavaisuuksista. Toisena vuonna aletaan normilinjalla tehdä ruuasta pannukakkuja.

Nyt on koulutuslinjoihin lisätty myös tv-kokkikoulutus. Sille linjalle voi päästä erikoistumaan toisena kokkikoulutusvuotena. Tv-kokkikoulutuksessa ei ole tärkeää miltä ruoka maistuu, vaan miltä se näyttää. Tosi on!

Kuuleman mukaan suunnitteilla on myös radiokokkikoulutusta, jossa ei ole väliä miltä ruoka maistuu eikä miltä se näyttää, vaan miltä se kuulostaa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu