8. heinä, 2015

Ekat perhokalat

Sain elämäni ensimmäisen perholla saalistetun kalan, ja miltei heti perään seuraavankin. Tein omintakeisen tuplavieheen, johon molempiin tarttui fisu. Kolmaskin tuli ylös. Ja jukopliuta, yksi niistä ultra light-virvelillä, siis ul-virvelillä, saaduista fisuista oli salakka! Salakka virveliin! Se tarttui juuri tuohon pieneen vihreän rasian päällä näkyvään pintaperhoon, jonka olin sitonut isomman jigin kanssa samaan pääsiimaan. Kaikelviisii on maailma mallillaan!

Kaikkiaan kolme kalaa sain ylös, kaksi ahventa ja salakan. Neljäs fisu, pieni ahvena, irtosi puol metrii vedenpinnan yläpuolella.

Oli muuten niin, että sain ahvenen mun ihan ekalla pintaperho-heitolla! Eilen saapui postissa 60 kpl pieniä pintaperhoja, ja tänään niitä kokeilin virvelin kanssa. Lupaava alku!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu