25. kesä, 2015

Pannukahvipaviljonkivieraita

Ei ollut pitkä sana tuo otsikko, eipä juu.

Eli suomeksi: mulla on nyt ollut muutaman päivän pystyssä. Ei se, vaan paviljonki tuolla rivarikämpän takapihalla. Tänään aamu- ja keskipäivän aikana siellä vieraili viisi eri kaveria minua viihdyttämässä, siitä kaikille heille iso kiitos, saapi tulla uudestaankin. Ja saa sinne saapua kahvittelemaan muitakin frendejä, toki toki. Mikäs siellä on istuksia, kun ympärillä on hyttysverkko ja inessä pöytä, tuoleja, pari eri grilliä, kahvinkeittovermeet sun muuta.

Ja nupiksi siskontytär soitti ja kertoi tehneensä litran pullataikinan, josta leipomiansa tuotteita hän mulle aivan kotiovelle saakka toi. Hienoa, upeaa, mahtavaa! Kiitos myös hänelle. Kostoksi annoin hänen hauvalleen makkaraa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu