29. touko, 2015

Lankkuja ynnä nokipannukahvia

No niin, lankomieskokelas sitten nouti minut kämpiltä ihan niin kuin etukäteen ja takajalkaan sovittiin. Ajeltiin mun siskon, "meiän likan", luo aikeenamme pienet puuhastelut muun muassa parin katiskan kasauksen parissa. Näin teimme, ja saimme ko. kalanpyydykset alustavasti läjään ilman sen suurempaa vemmeltämistä.

Kun katiskat olivat ryhdissä, siirryimme liiterin kautta siskon laavulle. Oikaisimme jalkaisin pellon poikki pienen joen rantaan, jossa laavu on jo vuosien ajan kököttänyt. Hieno paikka on se.

Teimme pientä lapio- ja kirveshommaa: juurten ylöskiskomista ja maansiirtotöitä Fiskarsin etukuormaajalla sekä puukiilojen teroitusta kirveellä. Lopputuloksena laavun rannassa on nyt vaakatasossa lankkuja, jossa vaikkapa onkimiehen on hyvä maallista tomumajaansa lepuutella.

Em. hommien päätteeksi lankomieskokelas loihti tulet grilliin, ja pian meillä oli nokipannukahvit, voileivät sekä luonnollisesti grillimakkarat edessä. Ja hetken päästä jo huuliston kautta vatsoissamme, röyh sille ja sille. Hyvää oli, kiitos tuolle suurelle miehelle.

Palattuamme talolle siellä oli vielä pientä puuhailua tietotekniikan ja edellä mainittujen katiskojen parissa. Nyt kaikki on enemmän kuin all sprite, eli ool guud.

Kiitos meiän likka ja miehensä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu