19. touko, 2015

Persmärkä reissu

Miltei kaikki meni pieleen tänä aamuna tuolla joen rannassa. Testasin taas virvelivälineitä ihan vaan laiturilta heitellen. Ekaks jäi yks viehe kiinni joen pohjaan. Hain sen veneellä pois ihan vaan soutamalla, eihän mulla moottoria mukana ollutkaan. Eikä ollut muuten veneen pohjatappiakaan, joten otin maasta yhen puolilahon oksan, joka sai sen aikaa toimittaa tärkeää tapin viransijaisuutta. Noh, sain kuvan pohjasta irti ja palasin rantaan, mut kastelin lenkkarit, koska en tyhjentänyt venettä sadevesistä.

Kuinka ollakaan, toisen virvelin toinen kuva jäi myös kiinni pohjaan. Ei kun uudelleen veneelle ja taas se sama ei-ihan-kunnollinen risu tapiksi. Selvästi näin, että tapin reiästä pulputtaa vettä veneeseen, muttei mitenkään kovalla voimalla. Hieman pidemmän kaavan mukaan sain taas veneen avulla kuvan pohjasta irti, heitin veneestä viehettä pari kertaa (vaikka venhoon tuli koko ajan hieman vettä) ja palasin rantaan. Koska en halunnut kastella lisää lenkkareita, otin täyden vauhdin kohti rantaa, sen minkä sain airoista irti, jotta pääsisin hyppäämään veneestä suoraan kuivalle maalle. Lopputuloksena hieman huono tähtäys, äkkipysähdys, kundi nanosekunnissa selälleen ja salamana perse sekä selkä aivan märkänä.

Kaaduin siis veneen pohjalle, jossa oli riettaan paljon vettä. Onnea hommassa oli, ettei ne lenkkarit kastuneet siinä rytäkässä enempää, koska olin ketarat sojossa taivasta kohti.
Paitsi että kastuivat ne kuitenkin, kun vedin veneen maihin lukituspaikalle.

Reissun pistetys yhdestä kymppiin asteikolla -5. Ei siis viisi miinus, vaan miinus viisi. Kuva ei kerro veden lopullista määrää, koska otin foton ekan kuvanhaun aikana, eikä tappi silloin vuotanut.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu