10. touko, 2015

Operaatio jokikuume

Eilen se sitten iski, nimittäin itsensäkylmettämisen neuroosi. Aamulla paistoi aurinko tosi kirkaasti ja kaikki oli ihanasti. Pensselsson sitten otti ja lähti veneilemään yllään suht koht kesätamineet: lyhkäset kalsarit, pierunkuorenohuet verkkarit, t-paita, collegepaita, ohut tuulitakki.
Seurauksena ns. jokikuume eli läskithermia, sillä tuuli oli puuskissa äärettömän kova ja ilman puuskiakin varsin navakka, ja se perkuleen aurinko meni oitis piiloon sadepilvimassojen taakse. Siihen vielä nupiksi pikku ripauttelut vettä päälle, niin avot: laaja laardikertymäni oli kohmeessa.

Lähes vuorokauden oon nyt itteäni kämpillä sulatellut, ja voi olla, ettei se kuume nouse sittenkään. Noh, sehän vaan tarkoittaa sitä, että tänään uudelleen joelle. Kyllä se kesä on täällä jo viimeistään aamupäivällä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu