26. huhti, 2015

Pitkä päivä vesillä

Olin eilen kahteen otteeseen Kymellä, siis Kymijoella. Ensin aamulla ajoin autolla Pessankoskelle ja heittellin siellä pitkän laiturin nokasta tunnin verran. Sit palasin kotimaisemiin, ja heittelin "omassa" rannassa toisen tunnin.
Hoitelin välissä pikku askareita, ja sit lähdin veneilemään. Ajelin Signen (uljaan venhoni) kanssa ympyrää ja ei-ihan-niin ympyrää viisi ja puoli tuntia. Tuosta ajasta olin yhteensä ehkä tunnin kahdella eri laiturilla.

Ai niin, se saalis meinasi unohtua: puolitoista simpukankuorta sekä yksi paperitehdas. Joo, tosiaankin, olin Signellä ankkurissa Kuusaansaaren edustalla. Tein viimesen päälle vinttauksen ja kas: siimani lennätti vieheen entisen Kymiyhtiön tehtaan putkiston päälle. Jouduin ajamaan venhon vaarallisen lähelle automaattisesti avautuvia patoluukkuja, jotka onnekseni pysyivät nyt visusti kiinni. Kaikki hyvin, sain kuvan irti ja pääsin putkien alta ehjänä pois.
Kalaa ei siis tullut vieläkään, mut laitetaan se yhä kylmien kevätvesien piikkiin.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu