20. huhti, 2015

Ihan minimaalisesti aiheesta Vaalit 2015

Siitä olen onnellinen, että vihdoin vuosikymmenten jälkeen Suomella on oikeasti mahdollisuus tehdä todella jotain ennenkokematonta eli paikata ne virheet, joiden katkeamaton jana aloitettiin 90-luvun alussa. Käykö näin, sen aika eli tulevien viikkojen hallitustunnustelut näyttävät.

Te lukijat varmaan vedätte tästä johtopäätoksen, että äänestin kahta suurta voittajapuoluetta (Keskusta, Vihreät) tai ainakin minimaalisen vähän hävinnyttä Perus-Ässää. Noh, siinähän vedätte, kait teillä siihen on oikeus. Sen verran kerron, että äänestin ennakkoon, mutten kerro menikö mun ehdokas läpi. Ja muistutan vielä, että juuri silloin 1991 se oli juuri Keskusta, joka aloitti tämän kansamme alamäen. Mutta kukapa enää vanhoja muistelisi? Noh, minä ainakin.

Olen tyytyväinen, jos Perussuomalaiset pääsee hallitukseen ja että se oikeasti kykenee tekemään siellä niitä rajujakin toimenpiteitä, joita se ennen vaaleja on lupaillut. Sillä suunnanmuutosta Suomi nyt tarvitsee, onhan toki jo moneen kertaan nähty, että kaikki suuret tavallista kansaa koskevat asiat menevät aina vaan huonompaan suuntaan. Toivotan perussuomalaisille hallituspaikkaa ja onnistumista tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Ja hei, väitinkö äänestäneeni Perus-Ässää? En väittänyt.

No ketäkö sitten äänestin? Mitä se teille kuuluu? Menkää pois täältä! Nii kerta.

PS. Tein muutaman vaalikonetestin, ja jokaisessa Perussuomalaiset jäi joko viimeiseksi tai ainakin häntäpäähän. Ja silti olen valmis koittamaan sitä uutuutta, että se pääsee hallitukseen. Ei tämän maan asiat enää huonompaan suuntaan voi mennä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu