28. maalis, 2015

Totuus jos toinenkin

Me ihmiset tiedämme maailman menosta vain sen, mitä meille kerrotaan, ja siitäkin pitää suodattaa iso osa pois. Tai pitäisi osata, vaan kukapa sen pilkulleen taitaisi. Yksi ottaa kaiken lukemansa ja kuulemansa kirjaimellisesti, toinen ei usko sanaakaan, kolmas epäilee jotain osaa jne. Se yhden tahon julistama totuus voi olla totta, mutta onko siinä koko totuus?

Kaikissa konflikteissa, isoissa sodissa ja pienissä riidoissa, on usein vähintään kaksi totuutta. Todennäköisesti molemmat tahot ovat osaltaan oikeassa, mutta kumpikaan niistä ei välttämättä ole absoluuttinen totuus. Väittää aina voi, mutta voivoi, sekin menee usein pieleen.
Tämä on hienoa, kaikki tämä tekee elämästä vähemmän tylsää, kivakiva.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu