25. maalis, 2015

Politiikkaan uusi kuri

Tiukka linja sekä ulko- että sisäpolitiikkaan! Kuri on päivän sana!

Suomi on kuin pikkupoika, joka epätoivoisesti haluaa saada hyväksyntää isojen miesten joukossa. Säälittävää perseennuolemista sekä hännystelyä.
Suomi on joskus ehkä ollut maailman ykkösmaita, mitä tulee kaikenlaiseen hyvinvointiin, koulutukseen ja osaamiseen. Nyt on vaan tunnustettava ne faktat, että se kulta-ajan tuoma valheellinen status on jo kauan sitten menetetty. Nyt on kaadettava nykyiset systeemit ja rakennettava tilalle niin perusvakaa valtio, että olemme oikeasti itsenäisiä ja omillamme toimeen tulevia.

Jotta Suomen asiat saataisiin oikeasti kuntoon, on meidän tehtävä itsestämme niin vahvoja, että maailman tuulet eivät meitä heittele. Ottakaamme oppia vaikka Norjasta. Meillä ei tosin ole heidän öljytulojaan, mutta meillä on metsää ja malmia.

Nämä asiat kuntoon (kartutan listaa sitä mukaa, kun asioita päähäni iskeytyy):

 1. Jokainen omaneduntavoittelija-poliitikko oitis jäähylle tai kokonaan pois eduskunnasta! Tosin tuskin sinne tällöin montaa jäisi jäljelle.
 2. Eduskunnan kokoa muutettava vain sataan edustajaan, korkeintaan 150:een.
 3. Suomen valtionvelan ottaminen on pysäytettävä oitis!
 4. EU:sta on erottava ja markka palautettava, vaikka se maksaisi kuinka paljon. Pitkässä juoksussa syntyy taatusti säästöä, kun saamme oman itsemääräämisoikeutemme takaisin.
 5. Suomen rajat kiinni ja tiukat maahanpääsyvaatimukset > ei lisää elintasopakolaisia.
 6. Nykyinen sosiaalipolitiikka on räjäytettävä ja rakennettava täysin uudelleen. Perusteettomat rahan jakamiset ulkomailta tulleille, työhaluttomille nuorille ja muille sosiaaliavusta turhaan nauttiville on lopetettava. Rahaa tulee saada työnteosta, ei työn pakoilusta.
 7. Rahahanat kiinni sellaisiin ulkomaisiin avustuskohteisiin, jotka on synnytetty korruption ja poliittisen vehkeilyn tuloksena. Inhimillistä avustustyötä esim. luonnonkatastrofien uhrien auttamiseksi toki jatketaan.
 8. Yhtään pankkitukea tai siihen verrattavaa ei saa enää maksaa, tämä koskee sekä Suomea että ulkomaita. Jos esimerkiksi pankki kaatuu omiin virheisiinsä (omiin sisäisiin jättipalkkioihinsa, korruptioon, holtittomaan lainanantoon jne), niin kaatukoot. Jos siinä menee sijoittajien rahat, niin menkööt. Lapion täytyy pysyä myös kaulusherran kourassa, jos syödä aikoo.
 9. Kaikki ne säästyneet varat, joita ulkomaille tai vaikkapa pankeille ei enää syydetä, siirretään työpaikkojen luomiseen perustamalla uusia yrityksiä sekä avustamalla työnantajia työttömien palkkaamisessa. Uusien työpaikkojen luoma sisäinen ostovoima lisää tuotteiden kysyntää. Lisäys hoitajien määrässä lisää lasten ja vanhusten hyvinvointia.
 10. Ammattiliitot ja jo saavutetut edut on kaikki harkittava ja järjestettävä uudelleen. Kaikki saavutetut turhat etuudet on poistettava, esim. työajanlyhennykset (ns. pekkaspäivät), pyhäajan tuplapalkat, ilta- ja yötyölisät jne, kaikki pois. Säästyneillä rahoilla lisätään tuotantoa ja sitä kautta uusia työpaikkoja. Jokaisen on nyt luovuttava jostakin, niin köyhän kuin varsinkin rikkaan, jotta olisimme yhdessä vahvoja. Talvisodan henkeä peliin: annetaan omasta yhteisen hyvän vuoksi.
 11. + paljon muuta sellaista, mitä on totuttu saamaan, ja mistä oikeasti voitaisiin helpostikin luopua. Rikkaille omaisuusvero niin korkeaksi, että aivan kohtuuttomuuksiin menevä keinottelu oman omaisuuden kartuttamiseksi tulee porhoille liian kalliiksi. Mitä enemmän omistat, sitä enemmän maksat prosentuaalista veroa. Ja nekin rahat yhteiseen kiertoon työpaikkojen muodossa. Kohtuus kaikessa, myös omistamisessa.
 12. Työelämässä ylityöstä ei normipalkan päälle prosenttilisiä, vaan vapaata 'tunti tunnista' -systeemillä. Joka alalla on joskus hiljaisempaa, ja silloin on hyvä pitää kertyneitä ylityövapaita pois.

Kun hoidamme ensin itsemme hyvin, tulemme vahvemmiksi. Kasvukipuja tulee varmasti olemaan paljon. Ulkomailla meitä katsotaan aluksi kieroon, ja uudenlainen toimintamallimme varmasti karkottaa ulkomaisia yhteistyökumppaneitamme pois. Mutta kun näytämme, että Suomi seisoo omilla jaloillaan ja vieläpä tukevasti, alkavat ulkomaiset sijoittajat taas uskoa meihin ja saatujen pääomasijoitusten kautta olemme entistäkin vahvempia.

Nyt on oltava rohkea ja päättäväinen, maksoi se sitten kuinka paljon tahansa. Vanha talo on kaadettava, jotta uusi ja ehompi saadaan pystyyn.

Näin puheli poliittisesti täysin sitoutumaton heppu, kouluttautumaton moukka. Nyt kun joku asiantuntijapoliitikko ryhtyy lyömään muka-faktaa tähän, että ei noin voi tehdä, koska se maksaa näin paljon ja mistä siihen rahat otetaan jajajajaja... ...niin vastaan, että ne rahat otetaan aluksi juuri sinulta ja minulta, mutta ennen kaikkea mädästä järjestelmästä, joka tänne Suomeen on viimeisten vuosikymmenten aikana luotu. Jokainen kärsiköön nyt, jotta kirkkaampi ja vahvempi aika meille kaikille niin yksilöinä kuin valtiona koittaisi.

Kuusankoskella 25.3.2015 Paavo Sutinen alias Ministeri Pensselsson

Kommentit

sys

25.03.2015 12:51

Ugh, hän on puhunut! Tällä kertaa paljon, mutta kaikki asiaa!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu