21. maalis, 2015

Lauantain aktiviteetteja

Tänään lauantaina, nimipäiväonnea Pelimies Ventti, mulla on normaalia enemmän aktiviteettia.

Vajaan tunnin päästä alkaa 'Naukion koulun 40v avoimet ovet' -tapahtuma, jonne kovasti haluaisin mennä, mutta jonne valitettavasti tuskin ennätän. Puuhaa on kovasti, sillä tänään mulla on muutakin menojudanssia. Iltapäivällä ja alkuillasta mulla on eräs miitinki, ja se vaatii tiettyjä alkuponnisteluja. Lisäksi mun luo on tulossa yövieras kaukaa Ylä-Savosta, jonka vuoksi hieman siivoilen ja laittelen mm. petivaateasioita kuntoon. Emme toki nuku samassa vuoteessa, hän on mun urospuolinen kaverini.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi mulla on muuta pienempää puuhaa tarpeeksi, joten ikäväkseni on tunnustettava, että se Naukion koulu jää nyt väliin. Pyykit pyörii koneessa ja kauppaankin olisi ehdittävä. Ruoan alkuvalmisteluja pitää tehdä ja paistaa illaksi pannari. Jajajajajajaja...

No nyt pysähtyi eka pyykkikoneellinen. Ja ei kun uutta ineen vaan.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu