18. maalis, 2015

Uutta keppiä

Oon tuhannesti kiitollinen siitä, että vanha kamuni Harri Marstio muutti takaisin kotikulmilleen eli tänne Kuusankoskelle. Meillä on ollut pikku projektia ja vaihtokauppaa, ja niiden lopputuloksena mulla on nyt akustinen kitara sähkökitaran lisäksi. Eikä mikä tahansa akustinen, vaan sähköistetty sellainen, ja itsensä maestro Harri Marstion tekemä!

Harri tosiaan luovutti mulle yhden omista kitaroistaan, jonka hän oli ensin tuunannut sähköiseksi. Harri oli asentanut tavalliseen teräskielikitaraan sisäisen mikrofonin ja siihen äänensäätölaitteen, jonka hän upotti kitaran kaikukoppaan kiinni. Muutenkin hän on huoltanut skitan aivan viimeisen päälle. Sointi on upea ja kitaraa on kevyt käyttää. Oon tosi onnellinen! nyt pitäisi vaan saada opetusta sen soittamiseen😋 Niilolan Nipa voisi tässä tulla hätiin, koska Harrin vasemman käden "väärinpäin" soitanta on mulle täyttä hepreaa, vaikka hän upeasti kitaroistaa soundit luokin.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu