27. helmi, 2015

Kirjailijan palkka

Sainpa sitten ensimmäisen kirjailijan palkkani. Pakko se on uskoa, kun kustantajan kirjoittamassa pankkikuitissa selitteenä lukee ilmiselvästi sana PALKKA. Siitä on verot ja vorot sun muut tarpeelliset maksettu, ja käteeni jäi tietty nettosumma. Valtiokin sai omansa.

Aika moni mun kavereista ja tuttavista sanoi, että on kartuttanut kirjailijan kassavirtaa. Nyt voin sanoa, että melkoisia suupaltteja nämä "oon mä ostanut sun kirjan" -sanojat ovat. Melko moni heistä on vaan jutellut lämpimikseen, mut mitäpä siitä.

En antanut aikoinaan romaaniani julkaistavaksi taloudellisista syistä, vaan siksi, että leuhkana ukkona halusin nähdä omakirjoittaman kirjan omassa hyllyssäni ennen kuolemaani. Noh, nyt se on nähty ja palkka siitä saatu, joten tästähän joutaisikin vaikka viimeisille latusille. Noh, sarkasmi sikseen. Oon kaikesta huolimatta tilanteeseen aivan tyytyväinen, vaikka pikkasen liikaa porukat mulle asiasta puppua juttelivatkin.

Kirjani on teknisesti ottaen romaani. Oikeasti se on eräänlainen päiväkirja.

T: Kirjailija Sutikainen

PS. Tässä LINKKI, jotta kaikki puppua puhuneet voivat ostaa ko. teoksen ja todistaa mun olleen väärässä. Tämäkin oli sarkasmia.

PPS. Toinen tilikausi on meneillään, se päättyy 30.6. Eli "asian unohtaneet" pääsevät kartuttamaan mun elokuun loppuna saapuvaa seuraavaa saldoa. Tämä ei ollut sarkasmia.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu