13. helmi, 2015

Töitä ja palkkaa

Pitkästä aikaa tein ja teen palkkatöitä, alkaa olla sairastelut selätetty. Siis ehkä-palkkatöitä, varmuudella en voi sanoa, kun en vielä ole töistä palkkaa saanut. En ole yrittäjä, mutta pystyn nykyisin laskuttamaan erään osuuskunnan (osk) kautta. Homma on aivan virallinen ja laillinen, sillä osk pidättää mun laatimasta laskusta verot sekä kaikki normaalin palkanmaksun sivukulut ja tilittää se asiaankuuluvalla tavalla eteenpäin.

Työskentelen ihan täällä omalla kämpälläni ja omalla tietokoneellani. Just nyt teon alla on erään firman kotisivut, ja jatkossa varmaan muitakin juttuja samalle yritykselle.
Tiedossa on muitakin firmoja, jotka ovat ilmoittaneen halukkuutensa kotisivujen suhteen. Lisäksi uudelleen elvyttelen mun aikoinaan tekemisä ohjelmisosovelluksia, joita on muun muassa palkanlaskenta, laskutus reskontralla ja ilman, kulukirjanpidot, yritys- ja jäsenrekisterit, vuokraustoiminnot jne, näitä tietokantoja oon aikoinani rakentanut hyvin paljon.

Eli jos olet pk-yrittäjä ja tarvitset joko kotisivuja tai juuri Sinulle räätälöityä tietokantasovellusta (atk-ohjelmaa), otappa yhteyttä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu