12. helmi, 2015

Some-itsemurha

Niin juu, eilen oli mun kohdalla sadas peräkkäinen alkoton päivä, siis tipaton päivä, ja tänään alkoi uusi vastaava letkajenkka. Oli ihmisen syy kuivaan putkeen mikä tahansa, aina tavoitteeseen pääsy ei ole iloinen asia, ei ainakaan täällä sosiaalisessa mediassa eli some'ssa.

Niitä syitä kuivaan putkeen on taatusti monia. Joku haluaa jättää tavaksi tulleen viikonloppujuopottelun, joku toinen jatkuvan kännäämisen, joku muu vaikkapa satunnaisen viinilasillisen tai vain pelkän yhden saunakaljan.

Niin tai näin, mulle itselle kävi niin, että juuri kun olin saamassa sata päivää täyteen, mainitsin asiasta somessa, tarkemmin facebookissa, ja sain päälleni sekä onnitteluja mutta myöskin tuomitsemista. Siis häh, miettii ehkä joku teistä lukijoista. Juu, kyllä näin kävi. Eräs henkilö tuomitsi tipattoman tammikuun ja sadan päivän kuivakuurilla olijat oitis ongelmajuopoiksi, joilla on hänen mukaansa alkoholiongelma elämässään, ja jotka oitis ratkeavat ryyppäämään koko loppuvuodeksi, kun asetettu tavoite päättyy. Siis häh?

Eikö tosiaankaan voi asettaa itselleen tavoitetta, vaikka siihen ei olisi ns. mitään tarvettakaan? Leimataanko itsestään huolta pitävä tai muuten vaan leikkimieliseen "kisaan" lähtevä henkilö heti ongelmatapaukseksi? Näköjään leimataan. Noh, näin ollen olen ongelmajuoppoalkoholisti, ja aion oitis ratketa ryyppäämään, mulla kun se tavoite on jo täyttynyt.

Että hei vaan, baareissa tavataan, sinä saatanan tuomitseva urpå!
PS. kyseessä oli nainen.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu