10. helmi, 2015

Töiden laskuttaminen

No niin, nyt mulla on mahdollisuus laskuttaa aivan virallisesti niiden töiden teosta, joita mahdollisesti mun eteen tulee. Tällä tarkoitan esimerkiksi satunnaisia pc/atk töitä, vaikkapa jollekin firmalle tehtyä räätälöityä tietokantasovellusta tai muuta tietokoneisiin liittyvää projektiluonteista jobia.

Koska olen liiton korvauksilla kituuttava työtön, on jokainen osaamisalueelleni tarjottu projekti enemmän kuin tervetullut. Voin myös tehdä esim. huoneistojen pintaremontteja tai vaikkapa tilapäistalonmiehen hommia tai miltei mitä vaan. Kaikki on aivan sääntöjen mukaista, joka hommasta maksetaan verot, vakuutusmaksut ja kaikki muut pakolliset sivukulut.

Saa tarjota! Virallisuus kunniaan! 🙂

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu