24. tammi, 2015

Jäinen paskatauti

"Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa" hehkutti Antsa Mertaranta. Samaa yritän hehkuttaa itsekin, kun eilen alkanut pieni paskatauti on yhä päällä, mutta päällä on myös aie lähteä pilkkijäille. Saas nähä miten äijän käy, ehtiikö saada haalarit jäällä alas ennen varpusparven lentoa. Ruokalappu vois olla hyvä kaulalla oksennusta ohjaamassa.

Pitäisköhän nielaista parit ongenkoukut, että tavara pysyisi sisällä, jaa-ah. Taian varmuudeksi kulauttaa oikein kolmihaarakoukut, ne tarttuu herkemmin vatsakassin seiniin kuin 1-haara eli J-koukku.

Muistan kuulleeni tarinaa kaverista, joka talvihaalari yllään joutui rykäisemään hätäpaskat metsään. Kiireesti haalari nilkkoihin ja kyykylle. Eipä sit muistanut, että ko. haalarissa oli myös huppu... Ei menneet kakkelit hankeen ei...

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu