23. tammi, 2015

Jäätä-Kalaa-Tulta

Lauantaina -hei, sehän on jo huomenna!- pääsen taas pilkille, jee! Tämä autottomuus sekä pitkä pätkä suojakelejä, siis plus-merkkisiä lämpöasteita, tekivät yhdessä salajuonena mulle sellaisen tepposen, että talvikalalle ei oo tarvinnut pariin eri hetkeen lähteä. Vaan nyt on ollut jokunen tiima pakkaskelejä, ja huomennapa siis kalalle menenkin, läl läl lää!

Pakkasin ison muovisen (työkalu)pakin täyteen erätarpeistoa sekä pilkkivermeitä. Retken tarkoitus olisi testata uusia pilkkimisvälineitä sekä oppia ylipäätään talvikalastustoimintaa. Toinen tarkoitus on reipas yhdessäolemismuotoinen ulkoreippailu (veljen ja ehkä pojan sekä miniän + koiran kanssa, poika oli eilen illalla kuumeessa), johon liittyy ulkotulet, ruokailu sekä nokipannukahveet. Itse asiassa mulla on jo nyt tuli persiin alla. Hommaan saattaa muuten liittyä myös suksimisliikkeitä, sillä voimme halutessamme ottaa käyttöön lenkkisiteillä varustettuja metsäsuksia. Sana pulkkailu on myös ääneen mainittu.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu