16. tammi, 2015

Oma mukavuusalue

Menemättä yksityiskohtiin:
Oman mukavuusalueen rajojen koitto ja sen ulkopuolelle meneminen ovat isoja juttuja, niin ne olivat minullekin. Aiemmin kuvittelin monesta asiasta, että koska tämä on aina ollut näin, niin näin se tulee aina jatkossakin olemaan. Vaan eipäs se niin ollutkaan, olin väärässä ja uskallan myöntää sen.

Uskalla kokeilla, uskalla testata, aja joskus valtavirtaa vastaan. Välillä sattuu, helppoa ei aina tule olemaan. Jostakin täytyy osata uskaltaa luopua, jos aikoo saavuttaa jotain sellaista, mistä on ehkä joskus haaveillut. Ja joskus vaan elämä heittää niin, että entiseen elämään ei ole enää paluuta, vaan uuteen on totuteltava ja koitettava pärjätä miten kykenee.

Usein muutos on vaikeaa, mutta loppujen lopuksi yllättävänkin helppoa ainakin jälkikäteen katsottuna. Astu ulos normikuorestasi, se ei vie sun henkeä. Tosin mukavuus saattaa häiriintyä, kunnes havaitset, että se uusi se vasta mukavaa onkin. Ole rohkea ystäväiseni!

PS. En ole tullut ns. kaapista ulos, kyse on aivan tavallisen elämän valinnoista.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu