1. tammi, 2015

Vuosi vaihtui

Todellakin, vuosi vaihtui ihan tavanomaisella rutiinilla, puolihuolimattomasti. Sen verran olin ajan hengessä mukana, että jotain vaihtui mullakin, nimittäin kalsarit jalkoihin ja lakanat vuoteeseen. Ja kaksi kuukautta sitten vaihdoin viinakset vesilekkeriin, tosin en alkon kanssa ole paljoa läträillyt tänä vuonna muutenkaan.

Ja jos oikein pinnistän, saan ehkä kerrottua vaihtaneeni vannoutuneen poikamiehen tittelini pelkästään poikamiehen titteliin, sen verran mukavanlaisen henkilön oon tavannut, tosin ihan platonisesti vaan. Asia on ikään kuin tapetilla, mutta vasta aikeissa eikä niinkään teoissa.

Niin, vaihtui mulla myös yksi "poikuus" tässä joulun aikoihin: lupauduin ja olin myös lapsenvahtina. Tosin lapsi oli tällä kertaa koira, sydänystäväni Ruska-bokseri. Tämä homma uusiutuu varmaan vielä joskus toistekin.

Niin tai näin, oikein- tai nurinpäin, rattoisan antoisaa vuotta 2015 teille, keitä sitten lienettekin.

Ugh, olen kirjoittanut (tältä erää).

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu