13. joulu, 2014

Alkottomuus

Aikoinaan mun yks viikonloppumotto kuului "parempi se on edes pieni krapula, kuin että ihan selvin päin". Nyt viime krapulasta on "jo" kuutisen viikkoa, enkä yhtään sitä kaipaa, mikä on itsestänikin melko hämmentävää. Jospa ensi keväänä olisi seuraava, tai kesällä, tai sitten ei.

Pisin aika, minkä oon ollut aikuisikäisenä ilman kaljan kaljaa, oli puoli vuotta + neljä päivää. Sellaisia kuukauden-parin kuivia juttuja on jatkuvasti, joskus kolmenkin kuukauden. Nyt tauot vaan pitenee, kun elämä lyhenee.

Hyvä vaiko paha, kuka sen tietää.

30-40-50-vuotiaita kavereita on kaatunut ympäriltä sen kuuluisan viimeisen kerran melko taajaan, eikä sekään oikein houkuta. Ei sen puoleen, en ole koskaan juonut itseäni mihinkään letkuihin tms sairaalahommiin enkä katkolle, mutta aivan liian monet viikonloput on aiheen ympärillä aikoinaan mennyt. Tosin (melkein) aina oon maanantaiaamuna töihin kömpinyt.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu