2. joulu, 2014

Astetta reippaampi kävely

Juu, oon nyt kolmen viikon aikana heittänyt yhdeksän pikku kävelylenkkiä. Nimen omaan lyhyitä, kun en tällä kunnolla ja kipeillä nilkoilla oikein ilkiä kauas lähteä, voisi olla noloa kontata kotiin. Ainakin nitrot pitää ottaa matkaan, nyt ei ollu kuin vesipullo.
Vaan tänään tein päätöksen kokeillä hieman pidempää reittiä. Menin veljen kyydissä Kouvolan vanhainkodille äitiä katsomaan, ja jo ennen lähtöä päätin kävellä sieltä kotiin. Näin myös tein. Yllätyin itsekin omasta keskivauhdista, joka oli miltei 6 km tunnissa.

LINKKI kävelyretkeen, sieltä näkyy reitti, aika, kulututet kalorit sun muuta.

Oon ihan ylpeä itestäin, varsinkin, kun ottaa huomioon mun iän, huonon kunnon, treenaamattomuuden, kipeät nilkat ja piiiiiiiii-iiiiiiitkän sairauskertomuksen.

Niin, oon toki kävelylenkkeillyt ennenkin, mut nyt tavallista enempi.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu