27. marras, 2014

Kannatan uutta avioliittolakia

HOMOILLE KAIKKI OIKEUDET!

Kannatan sitä, että avioliittolakiin saadaan muutokset, jotka takaavat aivan kaikille ihmisille täysin samat oikeudet kuin kelle tahansa.
Eli homoseksuaalit saavat solmia avioliiton, ja heille tulee sallia niin adoptio- kuin perimisoikeuskin aivan täysivaltaisesti.

Lapset heille, jotka heitä rakastavat, ovat he sitten heteroja, homoja, transseksuaaleja tai aivan mitä vaan! Yksinhuoltajalla on oikeus omaan lapseen, ja niin tulee olla myös nainen-nainen- tai mies-mies-perheessä. Lapsen tulee saada asua rakastavassa kodissa, rakastavassa perheessä, olkoon se sitten vaikka homoperhe. Paljon pahempaa lapselle olisi ja on se, jos hän joutuu asumaan rakkaudettomassa ja kenties väkivaltaisessä perheessä päihteiden keskellä.

HOMOILLE KAIKKI OIKEUDET!
He ovat ihmisiä aivan siinä kuin kuka tahansa meistä!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu