23. marras, 2014

Hyötypäivä

...oli ja on yhä tämä sunnuntai. Kaikenlaista pikku puhdetta sain hoidettua. Ei yhtään isoa juttua, mutta jokusen pienemmän. Vein erään biilin erääseen halliin korjattavaksi, kävin samalla reissulla moikkaamassa systeriä ja laittamassa hänelle kakkostelevision kanavat kuntoon. Oon tehnyt aamusta asti erään läppärin asennusta, se jatkuu yhä. Toistakin risaa läppäriä olen käpistellyt. Siskon lisäksi oon tavannut kaks kaveria naamasta naamaan ja pari muuta virtuaalisesti, ja joka hommassa on ollut mukana jotain hyötyhommaa.

Parit kahvit oon saanut maailmalta, siis tänään, ja kaveri toi mulle itse kypsentämänsä kylmäsavulohifileen. Ai niin, sisko antoi mulle joutilaat sähkötaulun sulakkeet, kun hän ei niitä enää itse tarvi. Virtuaalisesti tapaamani kaveri lupas poiketa ens viikolla, ja tuua mulle kaks hengiltä ottamaansa jänöjussia ruoka-aineiksi.

Tein pikku ruuan, jonka söin poikkeuksellisesti muulta kuin kertakäyttölautaselta, onhan yleinen lepopäivä kyseessä, ja sitä päätin kunnioitttaa. Ulkoillakin ehkä saatan, jos uho iskee päälle. Tuskin nyt sentään.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu