12. marras, 2014

Henkisten asioiden hoitaja ylivalmentaja Pöytäviina K-28

Olen lopettanut lääkäreiden luona juoksemisen, tai noh, polkupyöräilemisen. Oon kurkunpäätä myöten tympiintynyt jatkuvaan vahtaamiseen ja eri arvojen mittailuun. Antakaa ihmisen sairastaa rauhassa!

(Jos olet vielä keskenkasvuinen, lopeta lukeminen nyt, seuraava teksti on K-28 kamaa *toim.huom*)
Aion jatkossa kuunnella vain ja ainoastaan mulle rakkaan ja entistäkin tärkeämmän henkisten asioiden hoitaja ylivalmentaja Pöytäviinan oppeja. Se, tuskin on sentään tarpeen sanoa hän, opettaa ruhon ja mielen valmennusta varsin maistuvalla tavalla.
Pluspuolina mainitsen lisääntyneen notkeuden, kasvaneen pelottomuuden, vilkastuneen liikehdinnän sekä jatkuvan menohalun.
Toki heikkouksiakin hommassa on, yleensä oppeja ei millään jaksa muistaa enää seuraavana päivänä. Mutta ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Jos kerran ei tänään muista eilisiä valmennuskoukeroita, oppia pitää hakea saman tien lisää. Nerokasta!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu