Minä, atk-mies

*Kirjoittu 4.2.2015*

Tietokantakehittäjä ja -osaaja, jolla on kirjanpitokelpoinen laskutusmahdollisuus.

Olen kohta 53 vuotta täyttävä kuusankoskelainen mies. Minulla on ollut tietokoneita 90-luvun alusta asti, jolloin tein ensimmäiset hapuilevat ohjelmointini.

Vuonna 1999 lopetin silloisen työsuhteeni ja hakeuduin atk-alan koulutukseen, jonka pääpointti oli MS Access -tietokantojen kehitys ja ylläpitotehtävät. Suoritin em. vuoden mittaisen koulutuksen hyvällä arvosanalla.

Elätin sen jälkeen itseni sekä perheeni kolme vuotta omalla toiminimellä tekemällä räätälöityjä tietokantasovelluksia pk-sektorin eri yrityksille. Käytännössä homma meni niin, että yrittäjä / tilaava taho kertoi minulle atk-tarpeistaan esimerkiksi "paperille piirtämällä", ja minä toteutin piirroksen toimivaksi tietokannaksi. Näitä on monia lajeja, mm. laskutus, kulukirjanpito, varastokirjanpito, työtuntilaskutus, palkanlaskenta, jäsenluettelohallinta, kirjastosovellukset, töiden vastaanotto ja koordinointi sekä vaikkapa sovellus, jolla laskettiin hinta taulun kehystämiselle tai tieosuuskunnan hallinnoimiselle. Ja monelle muulle alalle toki myös.

Kotisivujen tekoon minulla ei koulutusta ole, mutta olen niitä muutamat tehnyt lähinnä omaan käyttööni. Nämä omatekemät sivuni eli www.pensselsson.fi ovat näyte mun tyylistä tai tyylittömyydestä.

Kasailen, huollan ja korjaan tietokoneita, lähinnä läppäreitä. Osaamisaluettani on Windows 7, Vista sekä XP. Microsoft Office on minulle hyvin tuttu työympäristö.

Huumoria minulta ei puutu, mutta otan työasiat aina vakavasti, joskaan en jäykkäniskaisesti.
Mun puhelinnumero on 046 5388171 ja emailini pensselsson@live.fi.

Minulla on sekä intoa että aikaa vastaanottaa uusia atk-alan haasteita vaikkapa projektiluontaisista töistä, joita pk-sektori voisi minulle tarjota. Laskutushintani on taatusti kilpailukykyinen, ja pyrin toimimaan nopealla mutta huolellisella tavalla tilaajan toiveiden mukaisesti. En ole yrittäjä, mutta voin laskuttaa aivan virallisella tavalla osuuskunnan kautta.

Kiitos, kun jaksoit lukea tämän litaniani loppuun asti.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu